1. “Fuqizojmë të Rinjtë, Parandalojmë Dhunën!’’
  2. Gjyqtari amerikan, seminar me studentët e drejtësisë
  3. Zhvillohet Workshop-i me temë:
  4.  Përfaqësuesit e Bedër vizitë në Bujanoc
  5. Konferenca e 5-të Ndërkombëtare në Gjuhë dhe Letërsi Angleze
  6. Zhvillohet Bedër Awards 2018

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë
Ndërkombëtare