1. Aplikimet për Raundin e Parë
  2. Bedër diplomon brezin e 9-të të studentëve
  3. Leksion i hapur, tregu i sigurimeve në Shqipëri
  4. “Perspektivat e reja në edukim dhe shkenca sociale”
  5. “Fintech and Open Banking”
  6. STARTUP PROJECT - SMART BUSINESS PLAN

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT