1.  Workshop, metodat kreative të mësimdhënies së anglishtes
  2. Koncert folklorik për të përmbyllur fushatën
  3. Trajnimi: “Të krijojmë një Kulturë Pozitive në Klasë”, të ftuar profesorët Meyers dhe Griffiths
  4. Cikli i seminareve “Kur librat flasin”, i ftuar z. Xhemal Balla
  5. Brajan Sukaj, fitues në Panairin e Librit 2019, i ftuar në Bedër
  6. Rreziku i krimit kibernetik dhe nevoja e specialistëve në IT, i ftuar Besmir Semanaj

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë