1. Nis programi treditor i Institutit për Liri Fetare dhe Demokraci
  2. Prezantohet në Beder, revista Pasqyra e t'rrëfyemit
  3. Sfida e profesionit të avokatit në SHBA
  4. Konferenca e pestë Studentore në Shkenca Komunikimi
  5. Zhvillohet programi
  6. Shpallen Fituesit e konkursit të Klubit të Arteve Kreative
Apliko Online →

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë