COVID -19: Informacione, Vendime dhe Udhëzime të Përditësuara për Stafin dhe Studentët


  1. Bedër nis bashkëpunimin me “Educators without Borders”
  2. Bedër, memorandum me Dhomën Ekonomike të Gruas
  3. Erasmus +, “Bedër” partner me Kolegjin “Lavoslav Ružička” (Kroaci)
  4. “Bedër” finalizon marrëveshjen me Fondacionin
  5. Ekipi i “Bedër” nis përgatitjet për Konkursin Ndërkombëtar të Jessup
  6. Ditët e Informimit të Maturantëve

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT