1. Lista E Kandidatëve Fitues Për Vitin Akademik 2019-2020 / Raundi I Parë
  2. Listat e Aplikantëve për të Vazhduar Studimet Pranë Kolegjit Universitar Bedër, Raundi I, Viti Akademik 2019-2020
  3. Studentët e Bedër, shkollë verore në Vjenë
  4. Studentët e programit të Drejtësisë përfaqësojnë Shqipërinë në Nuremberg
  5. Ceremonia e Diplomimit 2019
  6. Studentët e Marrëdhënie Publike dhe Komunikim Marketingut vizitë në Kosovë
Apliko Online →

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë