1. Kolegji Universitar Bedër, diplomon brezin e katërt të studentëve
  2. “Korniza ligjore për bashkëpunimin ndërshtetëror në menaxhimin e krizave të emigracionit dhe refugjatëve”
  3. Zyra e të diplomuarve në Bedër organizon për herë të parë “Bedër Alumni Reunion 2017”
  4. Ekstremizmi në shekullin e 21, Roli i Ligjit, Medias dhe Kulturës
  5. Zhvillohet Konferenca e 4-rt Ndërkombëtare në Gjuhë dhe Letërsi Angleze
  6. Arrihet memorandumi i bashkëpunimit me Shoqatën AIESEC Albania dhe Agjencinë e Punësimit ERCA

KALENDARI I AKTIVITETEVE

TË REJA

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë