SHKOLLA E LARTË "HËNA E PLOTË" (BEDËR)

 • Adresa: Rr.Jordan Misja, Tiranë / Shqipëri
 • Tel. (Rektorati): +355 4 24 19 200
 • Tel. (Zyra e Pranimit): +355 4 24 19 222
 • Fax: +355 4 24 19 333
 • Mobile: +355 67 23 38 333
 • E-mail: info@beder.edu.al
Për ç'do informacion të detajuar në lidhje me rregjistrimet kontaktoni në numrat e mëposhtëm:
 • +355 67 34 27 001
 • +355 68 64 318 83
 • +355 69 67 84 014
 • +355 66 57 65 629
ZYRA E PËRZGJEDHJES DHE PRANIMIT Genci Hodo E-mail :
 
ZYRA E BURIMEVE NJERËZORE DHE ÇËSHTJEVE JURIDIKE Nertil Bërdufi E-mail :
SEKRETARIA MËSIMORE Arlinda Belkuyu E-mail :
 
ZYRA E MARRËDHËNIEVE ME JASHTË Bledar Uku
E-mail :

Na shkruani

 • Ju lutem, kontrolloni emrin tuaj!
 • Ju lutem kontrolloni mbiemrin tuaj!
 • Ju lutem shkruani një email të vlefshme!
 • Ju lutem kontrolloni subjektin e mesazhit tuaj
 • Ju lutem kontrolloni mesazhin tuaj, kjo është shumë e shkurtër.
 • * Fushat e kërkuara

View Universiteti Hëna e Plotë Bedër in a larger map