1. Lista e Kandidatëve Fitues Për Raundin e Tretë / Viti Akademik 2019-2020
  2. Bedër çel vitin akademik 2019-2020
  3. Bedër, bashkëpunim me Këshillin Global për Tolerancë dhe Paqe
  4. Lista E Kandidatëve Fitues Për Vitin Akademik 2019-2020 / Raundi I Dytë
  5. Lista E Kandidatëve Fitues Për Vitin Akademik 2019-2020 / Raundi I Parë
  6. Studentët e Bedër, shkollë verore në Vjenë
Apliko Online →

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë