1. Bedër çel vitin akademik 2019-2020
  2. Bedër, bashkëpunim me Këshillin Global për Tolerancë dhe Paqe
  3. Lista E Kandidatëve Fitues Për Vitin Akademik 2019-2020 / Raundi I Dytë
  4. Lista E Kandidatëve Fitues Për Vitin Akademik 2019-2020 / Raundi I Parë
  5. Studentët e Bedër, shkollë verore në Vjenë
  6. Studentët e programit të Drejtësisë përfaqësojnë Shqipërinë në Nuremberg
Apliko Online →

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë